Fotoalbum
Houten woonaccessoires
Restauratie
Timmerwerk op maat

Webwinkel
Volg ons op Facebook Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Privacybeleid | Contact | Mail ons | Gastenboek

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Oomen hout en ambacht - Voorwaarden

Oomen hout en ambacht hanteert de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden:

Plaatsen bestelling
Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u een overeenkomst aan met Oomen hout en ambacht, vertegenwoordigd door Rob en Marga Oomen. Indien u een bestelling plaatst, betekent dit dat u akkoord gaat met onze voorwaarden.
Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging per e-mail waarin wij u verzoeken het totaalbedrag aan ons over te maken. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in gang gezet. Wij streven er naar om de producten binnen 3 werkdagen te verzenden.
Indien u een maatwerkproduct bestelt, hanteren wij andere levertijden. Dit wordt per e-mail of telefonisch altijd met u besproken. Wij doen onze uiterste best om bij bestelling van maatwerk woonaccessoires uiterlijk binnen 2 weken te leveren.

Prijzen
Al onze prijzen in de webwinkel zijn inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten.

Verzenden bestelling
De producten worden verzonden via PostNL. Bij verzending binnen Nederland vragen wij hiervoor een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95 excl. BTW bij een pakket tot 10 kg. Bij pakketten van 10 tot 30 kg vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 12,00 excl. BTW. Bij verzending naar het buitenland, vragen wij u hiervoor een offerte op te vragen. Verzenden gebeurt op risico van de koper. Oomen hout en ambacht is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de bestelling tijdens de verzending. U kunt er ook kiezen om uw bestelling verzekerd te laten verzenden. Hiervoor berekenen wij een meerprijs van € 6,95.

Ophalen bestelling
Indien u een bestelling wilt komen afhalen, dan kan dit op afspraak. Wij zijn gevestigd in Tilburg. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of per e-mail.
Telefoon: 013-5711002 / 06-14202456. E-mail: info@oomenhoutenambacht.nl.

Retourneren
Oomen hout en ambacht doet er alles aan om u een goed product te leveren. Indien een product onverhoopt niet aan uw wensen voldoet, mag u dit binnen 7 dagen aan ons retourneren. U dient ons hiervan binnen 3 dagen per mail op de hoogte te brengen. Retourneren van een product gaat op risico en verzendkosten van de koper, tenzij anders overeengekomen met Oomen hout en ambacht. U kunt de producten alleen retourneren indien deze in originele staat en onbeschadigd bij ons worden geleverd.

Annuleren bestelling
Annuleringen dienen binnen 24 uur na bestelling per e-mail aan Oomen hout en ambacht door gegeven te zijn. Na annulering ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Aanbiedingen/acties
Bij aanbiedingen en acties mag u het product niet retourneren, mits anders is overeengekomen met Oomen hout en ambacht.

Onze producten
Onze producten worden met zorg gemaakt. De meeste producten op onze website zijn handwerk, hierdoor kunnen er kleine afwijkingen optreden. Door de scherminstelling van uw computer kunnen de kleuren iets afwijken van de originele kleuren. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Indien u een product in een specifieke kleur wilt bestellen, kunt u altijd een afspraak maken om samen via bijvoorbeeld een kleurenwaaier of een staaltje stof de juiste kleur te bepalen.

Offerte
Het is altijd mogelijk om een prijsopgave op te vragen voor restauratie van meubelen/keukens, timmerwerk op maat of houten woonaccessoires. U kunt hiervoor een afspraak maken. Samen bespreken we uw wensen en daarna ontvangt u binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte. Onze offerte doen wij 1 maand na afgifte gestand.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen uw gegevens nooit doorgeven aan derden, mits dit noodzakelijk is voor betaling of verzending van uw bestelling.
Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid neem dan contact met ons op.

Klachten en/of geschillen
Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk! Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij u dit per e-mail aan ons te melden, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
Op overeenkomsten tussen u als klant en Oomen hout en ambacht waarop deze voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen of verspreid zonder toestemming van Oomen hout en ambacht. Foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Oomen hout en ambacht.


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap